2019 feb 1 Le Bouleau sluit de deuren

Bron ;

https://indebuurt.nl/bergenopzoom/nieuws/helaas-sluit-le-bouleau-na-32-jaar-de-deuren~74308/?utm_source=e-mail&utm_medium=nieuwsbrief&utm_campaign=nieuwsbrief_week_6

Helaas Le Bouleau sluit na 32 jaar de deuren

Door Natascha Droste 4 februari 2019

Het nieuws kwam uit onverwachtse hoek: restaurant Le Bouleau gaat 1 maart dicht. Vooral omdat we er twee jaar geleden nog aanschoven voor het jubileummenu vanwege het 30-jarig bestaan. Een gevestigd restaurant met een heerlijke kaart verlaat onze stad en dat vinden we jammer.

 

Het is niet bekend waarom het restaurant nu de deuren sluit. Eigenaren Reza Smit en Elise Franken hinten wel op een doorstart. Elise: “We sluiten 1 maart de deuren van het restaurant, zodat we ruimte kunnen maken voor de voorbereidingen van een nieuwe uitdaging.”

Nieuw avontuur

“We kijken nu vooral hoe we alles gaan doen, want er zijn zoveel kansen die we kunnen pakken. In dit stadium kunnen we daar nog niet veel over zeggen, maar op een later moment zeker wel”, zegt Elise. Voor nu willen Reza en Elise al hun gasten hartelijk bedanken. Samen gaan ze alle herinneringen koesteren en op naar een nieuw avontuur!

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.